artikel

5.3 Gebruikersvereniging

Distributie

Nadat u een voorkeursleverancier heeft bepaald, ga dan eens kijken bij een collega-gebruiker van dat pakket. Informeer ook naar de aanwezigheid van een gebruikersvereniging. Een gebruikersvereniging is geen klaagmuur, maar brengt enkele malen per jaar de gebruikers bij elkaar om ideeën uit te wisselen, nieuwe mogelijkheden te zien en prioriteiten te stellen in de verdere […]

Nadat u een voorkeursleverancier heeft bepaald, ga dan eens kijken bij een collega-gebruiker van dat pakket. Informeer ook naar de aanwezigheid van een gebruikersvereniging. Een gebruikersvereniging is geen klaagmuur, maar brengt enkele malen per jaar de gebruikers bij elkaar om ideeën uit te wisselen, nieuwe mogelijkheden te zien en prioriteiten te stellen in de verdere uitbouw van het TMS. Bij een goede gebruikersbijeenkomst moet u naar huis gaan met een hoofd vol ideeën,
enthousiast over wat u gezien heeft en zelf ook kunt gaan toepassen.

Reageer op dit artikel