artikel

3.2 Koppelingen met ladinguitwisselingsystemen

Distributie

Een nieuwe ontwikkeling is een volautomatische koppeling met ladinguitwisselsystemen. In Amerika is men hier iets verder mee dan in Europa.

Een  TMS is in de VS in staat op Teleroute-achtige systemen te zoeken naar passende lading en daarbij de beste lading aan te geven die het meeste rendement geeft. Dit hangt af van traject, tijdvenster en tarief. Dat er zelfs een automatische koppeling is waarbij een geaccepteerde order automatisch als order wordt aangemaakt is geen toekomstmuziek meer. Omgekeerd kunt u met 1 druk op de knop een order die u wilt charteren op zo’n systeem plaatsen.

 

Dit scenario is in Nederland wellicht toekomstmuziek, maar het is goed dit in uw achterhoofd te houden als slimme aanvulling voor de toekomst.

Reageer op dit artikel