artikel

L. Vos koopt software van Kewill-Interchain

Distributie

L. Vos koopt software van Kewill-Interchain
C.J. Hendriks en L. Vos Kewill Interchain

Projectgegevens Bedrijfsnaam: L. Vos   Leverancier/dienstverlener: Kewill Plaats: Oud-Beijerland   Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: Productnaam: Chainware iTransport/ iCustoms   C.J. Hendriks Expeditie en Veembedrijf in Amsterdam en L. Vos Transport en Opslag in Oud-Beijerland hebben beide inkopen gedaan bij Kewill Interchain. C.J. Hendriks schafte de hele Chainware productreeks […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: L. Vos   Leverancier/dienstverlener: Kewill
Plaats: Oud-Beijerland  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname:
Productnaam: Chainware iTransport/ iCustoms  

C.J. Hendriks Expeditie en Veembedrijf in Amsterdam en L. Vos Transport en Opslag in Oud-Beijerland hebben beide inkopen gedaan bij Kewill Interchain. C.J. Hendriks schafte de hele Chainware productreeks aan van Kewill Interchain: iTransport / iWarehousing / iForwarding en iCustoms. L. Vos kocht de Chainware iTransport en iCustoms-module aan.

C.J. Hendriks in Amsterdam heeft zich in de historie van 160 jaar opgewerkt tot een forwarding en opslagbedrijf van goederen uit alle delen van de wereld. Het zal de warehouse-, transportmanagement en supply chain producten van Kewill Interchain inzetten voor de opslag van de goederen en de zorg voor het laden van de opgevraagde producten naar allerlei nationale- en internationale bestemmingen.

 

Nieuwe activiteiten

L. Vos in Oud-Beijerland houdt zich vooral bezig met nationaal- en internationaal transport en is onlangs gestart met warehouse- en internationale verschepings-activiteiten. Naast C.J. Hendriks en L. Vos heeft Kewill Interchain ook contracten afgesloten met Sensata technologies, een voormalige divisie van Texas Instruments die is gevestigd in Almelo. Sensata levert allerlei soorten sensoren. D.V.R. Warehousing in Spijkenisse schafte ook de iWarehousing en iTransport producten aan. D.V.R. Warehousing heeft zich gespecialiseerd in opslag van gevaarlijke goederen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel