nieuws

DHL Supply Chain benoemt nieuwe CEO voor EMEA

carrière & mensen 1545

DHL Supply Chain voor het vasteland van Europa, het Midden-Oosten en Afrika heeft een nieuwe leidsman. Hendrik Venter (50) volgt de Nederlander Oscar de Bok op.

DHL Supply Chain benoemt nieuwe CEO voor EMEA

Hendrik Venter volgt per 1 oktober Oscar de Bok op als ceo DHL Supply Chain voor het vasteland van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Bok gaat de directiefunctie bekleden en daarmee DHL Supply Chain vertegenwoordigen als lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Post DHL Group.

Hendrik Venter, die sinds 2009 verschillende managementfuncties bij DHL Supply Chain heeft bekleed, werkte aanvankelijk in Zuid-Afrika als directeur Healthcare, Technology & Automotive en leidde vanaf 2013 als Managing Director de contractlogistiek in Polen. In 2015 werd hij benoemd tot CEO Centraal-Europa totdat zijn verantwoordelijkheidsgebied werd uitgebreid met de regio Oost-Europa in 2018. Sindsdien geeft Venter leiding aan de Supply Chain-activiteiten in Midden- en Oost-Europa.

De focus van zijn nieuwe rol zal het versterken en uitbreiden van toekomstige groei zijn, het standaardisatieproces bij DHL Supply Chain aansturen en de innovatieagenda aanvoeren.

 

 

Reageer op dit artikel