nieuws

Quicargo trekt logistieke hotshot aan

carrière & mensen 917

Quicargo heeft een logistiek zwaargewicht toegevoegd aan zin organisatie. De aanstelling van de ervaren supply chain expert moet Quicargo ondersteunen bij verdere groei en expansie.

Quicargo trekt logistieke hotshot aan

Transportplatform Quicargo, heeft Wolfgang Lehmacher toegevoegd aan de Raad van Advies van de onderneming. Hij zal ook deelnemen in het bedrijf als een nieuwe angel-investeerder. Wolfgang Lehmacher heeft gedurende zijn carrière verschillende hoge functies bekleed in de expeditie-, koeriersdiensten-, post- en zakelijke dienstensector. Zo was hij Director, Head of Supply Chain en Transport Industries bij het World Economic Forum in Geneve en New York, CEO van GeoPost Intercontinental, de wereldwijde pakketdienst van het Franse La Poste in Parijs en Hong Kong.

Logistiek 4.0

Wolfgang Lehmacher zal het management van Quicargo ondersteunen bij groei en uitbreiding.  Lehmacher. “Tegenwoordig leven we in een verbonden systeem van systemen. Dit betekent dat wat er in het ene systeem gebeurt, grote gevolgen kan hebben voor een andere. Door verschillende delen van de economie digitaal met elkaar te verbinden, kan Quicargo de nieuwe realiteit en de resultaten ervan vormgeven.

 

Lees ook
Logistiek 4.0 bent u er klaar voor

 

Quicargo pakt een aantal van de meest prominente uitdagingen aan waar de branche mee kampt, namelijk het dichtslibben van wegen, een tekort aan chauffeurs, vervuiling en de uitstoot van koolstof, te lage winstmarges om kwaliteit en groei te kunnen financieren en nog veel meer.”

Avishai Trabelsi, oprichter en CEO van Quicargo over de toetreding van Lehmacher: “Lehmacher heeft een bewezen staat van dienst die tal van voordelen zal opleveren voor ons doel om de emissies en de congestie op de weg drastisch te verminderen, de transportmarges te vergroten en transporteurs efficiëntere en meer flexibele oplossingen voor het wegverkeer te bieden.”

 

Reageer op dit artikel