nieuws

Alain Beerens nieuwe managing director Groenewout

carrière & mensen 791

Alain Beerens is de nieuwe leidsman bij logistiek adviesbureau Groenewout. Beerens neemt de functie van managing director over van Mari van Kuijk.

Alain Beerens nieuwe managing director Groenewout
Vlnr. Mari van Kuijk (links) en Alain Beerens

Alain Beerens is per 1 april de nieuwe Managing Director van Groenewout. Beerens is verantwoordelijk voor het dagelijks management van het adviesbureau.

Alain Beerens neemt de rol van Managing Director over van Mari van Kuijk, die sinds 2007 deze rol vervulde. Alain is sinds 2000 werkzaam bij Groenewout, en sinds 2003 lid van het Management Team. Hij geeft momenteel leiding aan de supply chain practice. Als Managing Director wordt Alain daarnaast tevens verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de strategische positionering van Groenewout.

Andere rol Van Kuijk

Mari van Kuijk zal zich in zijn nieuwe rol met name gaan richten op het verder uitbouwen van de contractuele en financiële dienstverlening van logistieke vastgoedprojecten. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met de aansturing van de flexibele schil van consultants die betrokken zijn bij Groenewout.

Van Kuijk: “Na twaalf jaar als directeur vind ik het tijd om plaats te maken voor een ander. De benoeming van Alain tot Managing Director stelt mij in staat om mijn hart te volgen en me volledig te focussen op logistieke vastgoedprojecten. “Van Kuijk blijft als  Managing Partner nauw betrokken bij de toekomstige ontwikkelingen van Groenewout.

Het Management Team van Groenewout bestaat per 1 april uit:  Alain Beerens (Managing Director & Partner), Wendel Dijker (Managing Consultant & Partner), Mari van Kuijk (Managing Consultant & Partner) en Arthur Zondervan  (Managing Consultant & Partner).

 

Reageer op dit artikel