nieuws

Wim Eringfeld verruilt DHL voor directeursfunctie Stec

carrière & mensen 916

Wim Eringfeld (55) treedt 20 augustus aan als directeur van Stec Groep. Hij volgt de huidige directeur Peter van Geffen op, die begin 2019 vertrekt.

Wim Eringfeld verruilt DHL voor directeursfunctie Stec

Wim Eringfeld is nu managing director bij DHL Supply Chain in Duitsland en nauw betrokken bij de uitbouw van de DHL-vastgoedportefeuille. Stec Groep noemt zijn komst een ‘een impuls op het vlak van de internationale logistiek, supply-chain, triple helix samenwerking, locatieadvisering aan dc’s en regionale economie. ‘

Hij is al sinds 20 jaar ‘stille’ aandeelhouder van Stec Groep, en breidt nu zijn betrokkenheid en bezit uit. Wim Eringfeld bezit nu de meerderheid van de aandelen in Stec Groep. “Ik heb veel zin om mijn schouders te zetten onder dit prachtige, marktgerichte bedrijf met een sterke identiteit en cultuur. Ik zie grote kansen om het bedrijf verder te ontwikkelen.”

 

Lees ook
Stec: bouw van XXL-distributiecentra houdt aan

 

Peter van Geffen: na 20 jaar afscheid

Peter van Geffen treedt begin 2019 af als directeur, na 20 jaar inzet voor de onderneming. Esther Geuting blijft directeur innovatie op het gebied van wonen en gebiedsontwikkeling, Evert-Jan de Kort partner op het vlak van bedrijventerreinen, winkels, kantoren en regionale economie.

 

 

Reageer op dit artikel