nieuws

MotracLinde krijgt twee directeuren

carrière & mensen 3076

MotracLinde krijgt twee directeuren

MotracLinde krijgt 2 directeuren. Rob Schram die per juli vertrekt bij MotracLinde wordt opgevolgd door 2 directeuren die nu al werkzaam zijn bij MotracLinde

MotracLinde wordt nu aangestuurd door twee directeuren. Geurt de Groot en Anthony Trienekens zijn beiden benoemd tot nieuwe managing directors. Beide heren volgen vanaf 1 juli Rob Schram op die vertrekt bij MotracLinde.

De Groot  als Sales & Marketing Director vanaf 1 mei 2017 in dienst. Zijn portefeuille wordt uitgebreid met HR. De Groot was sinds 2015 general manager sales bij Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe. Daarvoor was hij 7 jaar managing director bij Atlet/Unicarriers.

Trienekens was jaren werkzaam bij Pon als financieel directeur Pon Equipment en Group controller Pon Power Group De laatste 2,5 jaar is Anthony nauw betrokken als divisiecontroller Reesink Material Handling Equipment & financieel directeur bij MotracLinde.  In zijn nieuwe rol wordt hij tevens verantwoordelijk voor de divisie Service.

 

Reageer op dit artikel