nieuws

Inspired-Search opent kantoor in Zwitserland

carrière & mensen 8896

Inspired-Search opent kantoor in Zwitserland

Logistiek en supply chain werving- en selectie bureau Inspired-Search breidt haar activiteiten uit naar Zwitserland. Het bedrijf heeft daarvoor een eigen kantoor geopend in Gèneve. Jan Paul Olijslager is aangetrokken om deze vestiging te gaan leiden.

De uitbreiding naar Zwitserland is een stap voorwaarts in de ambitie van Inspired Search om een internationale organisatie op te bouwen en in staat te zijn om klanten wereldwijd te ondersteunen.

Olijslager heeft meer dan 15 jaar ervaring in de internationale transport- en logistieke sector. Gedurende deze periode heeft hij commerciële functies bij internationaal opererende logistiek dienstverleners vervuld. Daarnaast heeft hij enige jaren als supply chain consultant gewerkt waarbij hij internationale bedrijven geassisteerd heeft bij het opzetten of herstructureren van Europese supply chain-activiteiten.  “Jan Paul’s internationale ervaring en achtergrond in logistiek en Supply Chain maakt hem de perfecte partner voor de Inspired-Group”, aldus Edwin Tuyn en Oskar Verkamman, directeuren van Inspired-Search.

Internationale ervaring in logistiek en supply chain

Olijslager over zijn nieuwe rol: “Mijn ervaring bij internationale logistieke bedrijven en als consultant zal zeer nuttig zijn en ik kijk er naar uit om gebruik te maken van mijn kennis, ervaring en internationale netwerk in mijn nieuwe functie. Ik ben verheugd deel te kunnen uitmaken van een groeiend internationaal bedrijf voor executive search dat al sterk aanwezig is in Europa. Het feit dat ik kan samenwerken met Edwin en Oskar, beiden zeer ervaren professionals, is natuurlijk een groot voordeel en voorrecht.”

Internationaal groeien

Het nieuwe kantoor van Inspired Search zal zich in de eerste plaats richten op executive search in Zwitserland voor zware functies op logistiek en supply chain gebied. “Veel internationale bedrijven hebben hun Europese, EMEA- of Global-hoofdkantoor in Zwitserland gevestigd. De afgelopen jaren hebben we een aantal van deze bedrijven kunnen helpen met het werven van nieuw personeel. Tot nu toe hebben we dit deze klanten vanuit Nederland kunnen assisteren en hoewel dit goed werkte, denken we dat we met het openen van ons eigen kantoor in Zwitserland het serviceniveau naar onze internationale klanten te kunnen verhogen en ons bedrijf internationaal verder te laten groeien”, zeggen Tuyn en Verkamman.

Inspired Search heeft nu eigen kantoren in Nederland, Singapore en Genève. Het bedrijf spreekt de ambitie uit om in de nabije toekomst meer kantoren aan de organisatie toe te voegen.

Lees ook: Gezocht logistiek personeel, heel veel personeel

 

Reageer op dit artikel