nieuws

Marianne de Winter wordt directeur bij zorgleverancier

carrière & mensen 4661

Marianne de Winter verruilt de logistiek voor de zorg. De Winter heeft een nieuwe directeursfunctie gevonden bij een leverancier van zorgproducten.

Marianne de Winter wordt directeur bij zorgleverancier

Marianne de Winter start 5 maart als de nieuwe directeur van Tzorg, een met haar achtergrond de verbinding maken tussen de zorgsector, de overheid en de ondernemende kernmerken van het familiebedrijf.

De Winter stapte begin november uit het familiebedrijf De Winter Logistics. De Winter was sinds 2011 betrokken bij de logistieke dienstverlener, de laatste jaren als directeur.  Ze heeft een achtergrond als commissaris bij politie en locatiedirecteur van twee penitentiaire inrichtingen.

Marianne de Winter over haar nieuwe functie: “De persoonlijke aandacht voor zowel de cliënten als de medewerkers als ook de ontwikkelingen van de organisatie en het werkveld passen goed bij mijn achtergrond.”

 

Reageer op dit artikel