nieuws

Studentenstrijd serious supply chain games barst los

carrière & mensen 5423

Studentenstrijd serious supply chain games barst los

Voor de vierde keer wordt The Global Student Challenge gehouden. Logistiek en supply chain studenten van over de hele wereld worden uitgedaagd om mee te doen met de serious games The Cool Connection (Financial Supply Chain) of The Fresh Connection (Supply Chain Strategy Management).

Jaarlijks doen wereldwijd 10.000 studenten en honderden docenten mee met de serious games The Cool Connection (TCC) of The Fresh Connection (TFC) waarbij een virtueel bedrijf wordt gemanaged. Studenten ontwikkelen zo waardevolle management vaardigheden en moet het gat tussen de academische wereld en het bedrijfsleven kleiner maken.

Talent platform

Studenten die meedoen krijgen toegang tot het talent platform, The Talent Connection. Het platform dat wordt gebruikt door bedrijven als KPMG of Amgen om supply chain toptalenten te scouten.

Wereldwijde finale in Nederland

Studenten en docenten kunnen zich nu opgeven voor The Global Challenge. In september en oktober vinden de kwalificatierondes online plaats. De volgende stap is om het beste team van de regio te worden. De regionale finales worden gehouden tussen november van dit jaar en januari 2018, zowel online als op universiteiten zullen er live events zijn. De winnaars komen in april 2018 samen in Nederland voor de The Global Final Week. Het prijzengeld bedraagt 20.000 euro.

Lees ook: Supply Chain Finance extra kans voor logistiek dienstverlener

Reageer op dit artikel