nieuws

NHTV Breda en DB Schenker bundelen expertise

carrière & mensen 2705

NHTV Breda en DB Schenker bundelen expertise

DB Schenker gaat een nauwere samenwerking aan met de Academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit van NHTV Breda. De partners hebben daartoe recent een overeenkomst getekend.

Door de samenwerking meent NHTV sneller in te kunnen spelen op recente ontwikkelingen in het vakgebied. Deze nieuwe kennis kan de academie delen met haar studenten van de (internationale) opleidingen ‘Logistiek en economie’ en ‘Logistics Engineering’. DB Schenker op zijn beurt wordt gevoed door de actuele theoretische kennis in het vakgebied en de visie van de toekomstige generatie vakmensen.

 

Project NHTV moet logistieke studenten helpen bij studiekeuze

 

Talentenprogramma

DB Schenker is ook één van de deelnemers aan het Talentenprogramma. Met dit programma krijgen bachelor studenten Logistiek die bovengemiddeld presteren de kans extra uitdagende stages en afstudeeropdrachten  bij deelnemende bedrijven in het 3e jaar en 4e jaar aan te gaan. Doel is ook dat er een community ontstaat van de talenten en de deelnemende bedrijven.

 

Reageer op dit artikel