nieuws

Mark van der Drift (AH) wordt directeur bij Cornelissen Groep

carrière & mensen 4395

Mark van der Drift (AH) wordt directeur bij Cornelissen Groep
Henk Cornelissen (links) en Mark van der Drift

Mark van der Drift treedt per 1 juni 2017 aan als de algemeen directeur van logistiek dienstverlener Cornelissen Groep in Nijmegen. Hij volgt daarmee Henk Cornelissen op, derde generatie van het familieconcern.

De nieuwe directeur zal zich richten op verdere professionalisering van de organisatie, groei en verankering van de speerpunten van de Cornelissen Groep, hoogwaardige en duurzame distributie en warehousing voor de retail- en pharma sector. “Betere logistiek, dat is onze drijfveer. Daarmee zijn we groot geworden”, aldus Mark van der Drift. “Door slimme en duurzame innovaties, een optimale dienstverlening aan onze klanten en continue aandacht voor elke schakel in de keten combineren we de kracht en warmte van het familiebedrijf met nieuwe ideeën voor de toekomst.”

Retaillogistiek ervaring

Van der Drift neemt jarenlange ervaring vanuit de retaillogistiek mee. Hij was hiervoor werkzaam als senior director Transport & Inbound Logistics bij Ahold Delhaize en daarvoor als manager transport bij Ahold. Cornelissen is als sinds jaar en dag een van de vaste vervoerders van Albert Heijn. De logistiek dienstverleners stond dit jaar op nummer 77 in de Top 100 Logistiek Dienstverleners.

Cornelissen wil stappen maken

Henk Cornelissen blijft betrokken bij de Cornelissen Groep. Cornelissen is ervan overtuigd dat zijn opvolger de juiste persoon op de juiste plek is en er mooie stappen gemaakt gaan worden: “Wij zijn klaar voor de toekomst. Stilstand is voor ons geen optie. We nodigen u van harte uit om samen met ons verder te gaan.”

Reageer op dit artikel