nieuws

Financial Times: Nyenrode stijgt als beste van Nederland

carrière & mensen 3445

Financial Times: Nyenrode stijgt als beste van Nederland

Voor het vijfde jaar achtereen waarderen de deelnemers van de Open Executive Programs van Nyenrode Business Universiteit als beste van Nederland. Dat blijkt uit een ranking van de Financial Times.

Daarnaast is Nyenrode twee plaatsen gestegen in de ranking ten opzichte van 2016 en staat nu op plaats 48 van de ‘FT-education ranking best open enrollment programs’ wereldwijd. “Natuurlijk zijn we er heel trots op dat we deze positie niet alleen prolongeren, maar weer een stukje beter presteren dan het jaar ervoor,” zegt prof. dr. Leen Paape, Dean van Nyenrode Business Universiteit en eindverantwoordelijk voor Executive Education op Nyenrode. “Onze deelnemers vinden bij Nyenrode een omgeving waarin ze het beste uit henzelf kunnen halen om uiteindelijk hun doelen te bereiken. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en een persoonlijke benadering. Het is mooi dat gewaardeerd te zien in deze belangrijke wereldwijde ranking.”

Praktijkgericht

De aanpak van Nyenrode onderscheidt zich door de combinatie van wetenschap en praktijk. Hiermee kunnen deelnemers de aangereikte theorie en inzichten direct op hun eigen manier toepassen in de praktijk. Nyenrode heeft Open Executive Programs op verschillende vakgebieden en niveau’s. Nyenrode biedt ook tal van korte opleidingen en masterclasses aan in samenwerking met anderen. Zo ook voor logistiek en supply chain professionals onder de noemer Logistiek Academy. Binnen dat kader wordt sinds jaar en dag onder meer de Collegereeks Logistiek Management succesvol neergezet. Een aantal recente reacties van deelnemers:

‘Theorie heel praktisch gemaakt – waardevolle en concrete voorbeelden’

‘Lekker tempo, veel afwisseling en enthousiaste sprekers’

‘Goede opbouw en interactie’

‘Er wordt gericht ingegaan op vragen van deelnemers’

‘In de avond en relatief weinig voorbereidingstijd  en daarom goed te combineren met een drukke baan’

Collegereeks E-Logistics

Dit voorjaar is voor het eerst een Collegereeks E-Logistics gestart. Bijgaand fimpje geeft een indruk van deze reeks.

Reageer op dit artikel