nieuws

Eerste vijftien deelnemers Collegereeks E-Logistics zijn afgestudeerd

carrière & mensen 5328

Eerste vijftien deelnemers Collegereeks E-Logistics zijn afgestudeerd

Na het succesvol afronden van de Collegereeks E-Logistics, bestaande uit zes opeenvolgende colleges, ontvingen dinsdag 13 juni 15 deelnemers hun certificaat van Logistiek Academy.

Het is de eerste groep die de opleiding Collegereeks E-Logistics van Logistiek Academy heeft afgerond. De groep bestond uit e-commerce en logistiek professionals van bedrijven als Jumbo, Bol.com, Fadello, Dekamarkt, Douwe Egberts, Electrolux en Nedcargo. Ze volgden 6 colleges met onderwerpen als Performance & Forecasting, Omnichannel & Crossborder, Orderpicking & Voorraadbeheer, Last Mile en Retourlogistiek.

Erg interessant gezelschap door de verschillende disciplines binnen e-business die vertegenwoordigd zijn.

Ruimte voor onderlinge discussies met deelnemers.

Nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden met betrekking tot aansturing van de keten.

Collegereeks E-Logistics

De Collegereeks E-Logistics wordt gehouden op Nyenrode en is bedoeld voor professionals die kennis willen op doen over hoe E-logistics processen binnen bedrijven kunnen worden ingericht, uitgevoerd, bewaakt én meetbaar gemaakt. Omdat deze Collegereeks E-Logistics voor het eerst is gehouden en nog moet groeien, zijn er door de eerste deelnemers ook een aantal verbeterpunten genoemd. Deze worden meegenomen naar de editie van 2018 waarin wederom een Collegereeks E-Logistics zal worden georganiseerd met een geupdatet stevig programma.

Meer informatie over de programma’s van Logistiek Academy is te lezen in het speciale Logistiek Academy online magazine.

Reageer op dit artikel