nieuws

Project NHTV moet logistieke studenten helpen bij studiekeuze

carrière & mensen 1706

Project NHTV moet logistieke studenten helpen bij studiekeuze
NHTV start Supply Chain Minor

NHTV Breda start vanaf september 2017 met het Discover your future@NHTV traject. Dit initiatief moet scholieren en drop outs intereseren om te kiezen voor logistiek.

Het project biedt de om een weloverwogen studiekeuze te maken voor een opleiding in logistiek. Dit traject is opgezet in samenwerking met JAM@NHTV, een recruitmentplatform dat huidige studenten van NHTV bijbanen biedt in sectoren die aansluiten bij hun studie.

Betaald werkervaring opdoen in logistiek

Het programma biedt een intensieve oriëntatie op een vervolgopleiding in logistiek én op het toekomstige werkveld. Toekomstige studenten krijgen de mogelijkheid om 4 dagen per week werkervaring op te doen in een betaalde baan in de logistiek.

 

Vergroot je logistieke kennis

Logistiek en Nyenrode Business Universiteit hebben de krachten
gebundeld in Logistiek Academy. Samen ontwikkelen zij opleidingen voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie.
Bekijk het aanbod opleidingen

Logistieke cursussen

Daarnaast volgen de deelnemers één dag per week een opleidingsprogramma aan NHTV. Tijdens deze opleidingsdag worden zowel vakinhoudelijke cursussen aangeboden als ook trainingen die gericht zijn op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Het traject, ook voor studierichting toerisme, wordt in twee periodes aangeboden: van september t/m december 2017 en van januari t/m april 2018. Donderdag 6 april is er een informatiebijeenkomst.

Reageer op dit artikel