nieuws

BLMC benoemt twee directeuren

carrière & mensen 1688

BLMC benoemt twee directeuren

BLMC benoemt Paul Busé tot directeur recruitment en Sjaak Lekkerkerker als directeur interim management. Algemeen directeur Michel van Buren gaat zich richten op de supply chain activiteiten en Solventure Nederland, de jongste loot aan het BLMC imperium.

Sjaak Lekkerkerker wordt volledig verantwoordelijk voor alle interim activiteiten van BLMC. Hij opereert autonoom en rapport aan algemeen directeur Michel van Buren. “De benoeming van een directeur interim management is een logisch gevolg van de strategische keuzes die BLMC het afgelopen jaar gemaakt heeft”, zegt Van Buren. Iedere business unit heeft nu zijn eigen onderscheidende aanpak in de markt, team en directeur. De combinatie die BLMC aanbiedt te weten interim management en recruitment aan de ene kant en supply chain optimalisatie aan de andere kant is uniek in de markt en wordt door opdrachtgevers als bijzonder prettig ervaren”.

Interim management

Lekkerkerker is al jarenlang actief als interim manager. Hij heeft succesvolle projecten afgerond bij onder andere bij Neckermann, Intergamma, Florenis en Gezondheidscentrum Diemen-Noord. In zijn nieuwe rol gaat hij interim managers begeleiden bij de uitvoering van een project.

Recruitment

Paul Busé wordt volledig verantwoordelijk voor alle recruitmentactiviteiten van BLMC. Ook hij rapporteert aan Van Buren. “Door een directeur recruitment te benoemen”, vervolgt Van Buren, “waarborgen we de kwaliteit en service van onze recruitmentactiviteiten richting opdrachtgevers en kandidaten en kunnen we onze dienstverlening verder uitbouwen.”

Supply chain optimalisatie

BLMC is al jaren actief op het gebied van recruitment en interim management binnen supply chain management, operations en logistiek. Van Buren, die voorheen verantwoordelijk was voor de recruitment en interim activiteiten, gaat zich volledig richten op de verdere uitbouw van de supply chain optimalisatie activiteiten van BLMC en de activiteiten van Solventure Nederland op het gebied van sales & operations planning.

Reageer op dit artikel