nieuws

Nyenrode-studenten in employability top 3

carrière & mensen 4039

Nyenrode Business Universiteit staat op de derde positie in de employability lijst van het magazine Times Higher Education. Dit betekent dat Nyenrode alumni populair zijn om te werven bij recruiters.

Nyenrode-studenten in employability top 3

Het wereldwijd gelezen magazine Times Higher Education heeft een lijst uitgebracht waarbij recruiters konden aangeven van welke universiteit afgestudeerde studenten het meest populair zijn om te werven, ook wel ‘employability’ genoemd. Op deze lijst staat Nyenrode Business Universiteit op de derde positie in Nederland. De enquête van de Times Higher Education Employability Ranking is uitgevoerd door Human Resources consultancybureau Emerging in samenwerking met de onderzoeksgroep Trendence.

Gewilde studenten

Prof. dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus Nyenrode Business Universiteit is verheugd over de vermelding: “Nyenrode is opgericht voor en door het bedrijfsleven en de nauwe banden met het bedrijfsleven zit in ons DNA. Dat wordt dus ook zo herkend in de markt, blijkt uit deze ranglijst. De studenten van Nyenrode worden opgeleid voor een topfunctie in het bedrijfsleven in binnen- of buitenland door een combinatie van praktijkgerichte en academische aanpak met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Het is goed om te zien hoe gewild onze studenten in het bedrijfsleven zijn.”

Logistiek Academy

Nyenrode ontwikkelt samen met Logistiek Academy verschillende programma’s voor werkenden in de logistiek en supply chain. De Collegereeks E-Logistics voor professionals die willen leren hoe je E-logistics in een bedrijf inricht, uitvoert, bewaakt én meetbaar maakt. Logistiek management vanuit een bedrijfskundig en strategisch perspectief, dat biedt de Collegereeks Logistiek Management. De vierdaagse Masterclass Operational Excellence is een kennisintensief programma waarin wordt geleerd hoe processen naar de principes van Operational Excellence klantgericht, betrouwbaar, snel en efficiënt kunnen worden ingericht.

Reageer op dit artikel