nieuws

Henk-Jan van Donkelaar versterkt Consafe Logistics

carrière & mensen 5146

Henk-Jan van Donkelaar versterkt Consafe Logistics

WMS-leverancier Consafe Logistics heeft Henk-Jan van Donkelaar benoemt tot Sales & Marketing Director voor de Benelux en de UK. Van Donkelaar kent de markt goed. Hij was 25 jaar werkzaam in verschillende salesfuncties bij leveranciers van logistieke oplossingen zoals Eyefreight, Manhattan Associates en IFS Benelux.

De weg die Consafe Logistics is ingeslagen vraagt om een professional die bekend is met de trends en de ins en outs op het gebied van warehouse management. “Als WMS-specialist willen wij ons expertise-niveau hoog houden”, licht Marco Malaihollo, Managing Director van Consafe Logistics in de Benelux en de UK toe. “In dit geval waren we dus specifiek op zoek naar iemand die voor een toekomstige klant waarde toe kan voegen aan het WMS-selectieproces. We worden graag gezien als kennispartner en we zijn ervan overtuigd dat met de komst van Henk-Jan onze expertise extra is gewaarborgd.”

Mensen, visie en de oplossing

Donkelaar is ondertussen gestart bij Consafe Logistics. “Wat ik bijzonder prettig vind binnen Consafe Logistics is de tevredenheid van de klanten met onze mensen en onze oplossing. Dit is een extra bevestiging van de reden dat ik voor Consafe Logistics heb gekozen, namelijk vanwege de mensen, de visie en de oplossing”.

Reageer op dit artikel