nieuws

Genomineerden Jong Logistiek Talent zijn bekend

carrière & mensen 6528

Genomineerden Jong Logistiek Talent zijn bekend
Stefan Kleijngeld won de vorige editie van de verkiezing Jong Logistiek Talent van het Jaar

De vijf kanshebbers van de verkiezing Jong Logistiek Talent van het Jaar zijn bekend. Zij gaan de strijd met elkaar aan voor deze prestigieuze titel. Tijdens ICT&Logistiek presenteren de kandidaten zich aan het publiek. Wie neemt het stokje van Stefan Kleijngeld over?

Starters of jongwerkenden die al in hun korte carrière iets fundamenteels hebben neergezet worden ieder jaar in het zonnetje gezet tijdens de Jong Logistiek Talent verkiezing. Deze wordt tegelijkertijd met de Logistiek Manager van het Jaar verkiezing gehouden.

Op 2 november presenteren de vijf genomineerden zich voor de jury en het publiek. Deze editie van de Jong Logistiek Talent verkiezing draait het om de volgende kandidaten:

De winnaar van de verkiezing wordt verkozen tijdens de finaledag die wordt gehouden op 30 maart 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. De winnaar neemt deel aan de prestigieuze Strategy Summit Supply Chain & Logistiek in april 2017.

Presenteren aan jury

Voordat het zover is presenteren de vijf kandidaten zich op 2 november tijdens de vakbeurs ICT&Logistiek aan de nieuwe vakjury. René de Koster heeft de voorzittershamer van Theo Heemskerk overgenomen. Cosmas Hoefnagels is nog altijd jurylid van het eerste uur. De jury is verder aangevuld met Myrte Marechal, manager leiderschapsontwikkeling bij NS. Zij neemt het stokje over van Annelies Leveling. Oud LMvhJ-winnaars Raymond Cools en Duco Buijze versterken verder de jury die in totaal uit vijf personen bestaat.

De presentatie op 2 november, onder leiding van dagvoorzitter Jan Dirk Stouten, start om 15.00 uur in theater 4 (hal 4) in Jaarbeurs Utrecht, aanmelden hiervoor is nodig.

Reageer op dit artikel