nieuws

Logistiek Manager van het Jaar krijgt geldprijs uitgereikt

carrière & mensen 6107

Logistiek Manager van het Jaar krijgt geldprijs uitgereikt
Vlnr. Geert van den Bosch, Iwan te Winkel en Ronald Leunisse.

Iwan te Winkel van Raab Karcher is uitgeroepen tot Logistiek Manager van het Jaar. De bokaal had hij al, vandaag volgde de bijbehorende geldprijs.

Iwan te Winkel van Raab Karcher werd door de jury eind maart verkozen tot Logistiek Manager van het Jaar vooral vanwege de wijze waarop hij de traditionele bouwsector op logistiek gebied heeft opgeschud.

1000 euro

Twee maanden na de overwinning overheerst nog altijd trots bij Te Winkel die vandaag de bijbehorende geldprijs kreeg uitgereikt. Hij kreeg de 1000 euro uit handen van Geert van den Bosch, bestuurslid verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en uitgever van Logistiek Magazine en Ronald Leunisse, voorzitter Stichting Logistiek Manager van het Jaar. “Ik vind de uitverkiezing nog steeds een grote eer en een beloning voor het vernieuwende concept.”

Felicitaties

De kersverse winnaar ontwikkelde een strategie met als titel Leanworks als innovatieve vorm van distributie van materialen naar de bouwplaats. “De uitverkiezing heeft veel positieve reacties vanuit het bedrijf zelf gekregen, tot felicitaties vanuit het Franse moederbedrijf Saint Gobain aan toe.”

Fine tuning

Nog belangrijker: het door hem en zijn team ontwikkelde model om vanuit Raab Karcher bij bouwprojecten de regierol in de goederenstroom te nemen en te komen just-in-time belevering, begint zijn vruchten af te werpen en krijgt meer en meer waardering.

Stilstaan is er niet bij: “Intern zijn ze bij Raab Karcher onder al weer bezig met verdere fine tuning en optimalisering. Na de zomer zullen hiervoor pilots worden uitgevoerd. “Er is in de traditionele bouwsector op dit vlak nog een lange weg te gaan, maar de toekenning van de prijs helpt ook weer om onze aanpak beter voor het voetlicht te brengen en veranderingen daadwerkelijk te realiseren.”

 

 

Reageer op dit artikel