nieuws

Certificaten voor deelnemers Collegereeks Logistiek

carrière & mensen 5163

Certificaten voor deelnemers Collegereeks Logistiek

De 26 deelnemers aan de voorjaarseditie van de Collegereeks Logistiek van Logistiek Academy ontvingen dinsdag 10 mei hun certificaat. Deze groep managers volgden in totaal zes colleges verdeelt over twee maanden en raakten zo ingevoerd over verschillende thema’s en trends binnen de logistiek.

Logistiek Academy is een samenwerkingsverband tussen Logistiek.nl en Nyenrode University. Beide organisaties hebben de krachten gebundeld voor het ontwikkelen van executive opleidingen (masterclasses en collegereeksen) speciaal voor logistiek professionals. Bedoeld om in korte tijd kennis op te doen van bepaalde logistieke thema’s.

Les met vakgenoten

De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Medecursisten zijn vakgenoten. Dat maakt het volgen van een opleiding aan Logistiek Academy ook tot een zinvol netwerkmoment.

Nieuwe Collegereeks Logistiek

Voor 2017 staat er wederom een Collegereeks Logistiek gepland die start op woensdag 8 maart. De topdocenten en hoogleraren die de colleges verzorgen zijn Prof. Jack van der Veen (SCM), Prof. Michiel Steeman (SC Finance), Prof. Arjan van Weele (Inkoop & Logistiek), Prof. Jos van Hillegersberg (Big data & SC Innovation), Dr. Freek Aertsen (Planning & Forecasting en Ir. Hessel Visser (Lean Management).

Reageer op dit artikel