nieuws

Deelnemers Collegereeks Logistiek ontvangen certificaat

carrière & mensen

Deelnemers Collegereeks Logistiek ontvangen certificaat
Even terug in de collegebanken. Deze groep van 23 deelnemers is enthousiast over de Collegereeks Logistiek die op Nyenrode wordt gehouden.

De deelnemers aan de Collegereeks Logistiek van Logistiek Academy ontvingen deze week hun certificaat. Een groep van 23 managers heeft gedurende twee maanden zes colleges gevolgd om zo ingevoerd te raken over de nieuwste inzichten rondom logistiek management. 

Het laatste college in de Collegereeks Logistiek werd gegeven door Hessel Visser. Met veel praktische oefeningen en voorbeelden nam hij de deelnemers mee in de wereld van Lean. “Lean is leren ‘zien’ en het vertalen in ‘doen’”, aldus Visser. Dat klinkt erg simpel maar valt in de praktijk nog wel eens vies tegen. De deelnemers gingen naar huis met genoeg stof tot nadenken.

De studenten hebben nog wel een college van Prof. Arjan van Weele in te halen op 3 december, maar ontvingen nu alvast een certificaat. Een aantal reacties van deelnemers over de Collegereeks:

“Zeer, zeer boeiend.”

“Het aanstekelijke enthousiasme van de docent gaf me energie om weer eens de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.”

“Inspirerend – veel praktische cases”

Voor het voorjaar in 2016 staat er weer een Collegereeks Logistiek gepland op 22, 29 maart, 5, 12, 19 april en 10 mei. De inhoud zal grotendeels overeenkomen met de editie in 2015. Inschrijven kan nu al.

Kennis opdoen van logistieke thema’s

Logistiek Academy is een samenwerkingsverband tussen Logistiek.nl en Nyenrode University. Beide organisaties hebben de krachten gebundeld voor het ontwikkelen van executive opleidingen (masterclasses en collegereeksen) speciaal voor logistiek professionals. Bedoeld om in korte tijd kennis op te doen van bepaalde logistieke thema’s.

Les met vakgenoten

De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Medecursisten zijn vakgenoten. Dat maakt het volgen van een opleiding aan Logistiek Academy ook tot een zinvol netwerkmoment.

Reageer op dit artikel