nieuws

Juliette van Neerijnen versterkt team NDL/HIDC

carrière & mensen

Juliette van Neerijnen versterkt team NDL/HIDC
Juliette van Neerijnen

Juliette van Neerijnen is per 1 juni in dienst getreden bij Nederland Distributieland (NDL/HIDC) als Director Business Relations.

Juliette van Neerijnen gaat zich primair inzetten op het versterken van de binding met de NDL-leden en het werven van nieuwe leden. Zij is de opvolger van Eveline van den Bosch.

Werkervaring

Van Neerijnen heeft de laatste jaren gewerkt als projectmanager verpakkingen in de sierteeltbranche, waarbij de focus lag op het verbeteren van (internationale) supply chains. Voordien was zij een tiental jaar werkzaam in commerciële functies in binnen- en buitenland bij Frans Maas Expeditie en als strategic sales coördinator bij Norfolkline.

Buitenland promotie NDL

NDL/HIDC maakt zich voor haar leden sterk in het buitenland en promoot daar de Nederlandse logistieke sector. Dit doen zij vanuit het nieuw opgerichte Platform Buitenland Promotie samen met een tiental andere bedrijven en (overheids)instellingen.

Reageer op dit artikel