nieuws

Verandermanagement in de logistiek, wat zijn uw uitdagingen?

carrière & mensen

Verandermanagement in de logistiek, wat zijn uw uitdagingen?
BenTiggelaar

Ben Tiggelaar is één van de keynote sprekers op het seminar Verandermanagement voor Logistiek Professionals. Ter voorbereiding hiervan houdt Logistiek.nl een korte enquête. Deelnemers krijgen een gratis rapport met tips.

Als logistiek professional moet u niet alleen verstand hebben van logistiek, u moet ook een verandering kunnen leiden. Daarom organiseert Logistiek.nl samen met partners BLMC en VAViA op 8 oktober het seminar Verandermanagement voor Logistiek Professionals. Een belangrijk deel van het programma zal worden verzorgd door ‘verandergoeroe’ Ben Tiggelaar, auteur van de bestseller Dromen, Durven, Doen.

Om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de doelgroep, hebben we een korte enquête opgesteld. Hierin wordt gevraagd wat uw taken en verantwoordelijkheden rondom verandermanagement zijn en op welke punten u daarbij problemen of uitdagingen ondervindt. Invullen van de online vragenlijst kost hooguit tien minuten.

Als dank voor uw deelname krijgt u een gratis rapport toegestuurd met hierin de resultaten en een aantal praktische tips op het gebied van verandermanagement in een logistieke omgeving. Deelnemen aan de enquête kan tot vrijdag 12 juni.

>> Naar de enquête

Wilt u zich alvast inschrijven voor het seminar of meer informatie lezen? Ga dan naar de website van het seminar.

Reageer op dit artikel