nieuws

Nieuwe functie voor Eveline van den Bosch (NDL)

carrière & mensen

Nieuwe functie voor Eveline van den Bosch (NDL)
Eveline van den Bosch

Eveline van den Bosch maakt na bijna acht jaar de overstap van NDL/HIDC naar Broekman Logistics. Zij komt in dienst als general manager sales van de divisie Warehousing & Distribution.

Bij NDL (Nederland Distributieland) was Van den Bosch verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van Amerikaanse verladers voor een hun supply chain activiteiten in Europa via Nederland. Sinds afgelopen zomer had ze binnen deze organisatie een rol in strategische advisering. NDL geeft advies bij het kiezen van een locatie of van een logistiek dienstverlener. Hiervoor was Van den Bosch werkzaam bij Connexxion en Chep.

Meer managementverantwoordelijkheid

“Bij NDL heb ik een groot internationaal netwerk opgebouwd en vele strategische supply chain discussies mogen voeren, wat zeer waardevol is geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde graag weer terug naar een echte commerciële functie in combinatie met een managementverantwoordelijkheid. Broekman Logistics sprake me erg aan, met een platte organisatie en een echte Rotterdamse mentaliteit. Er liggen uitdagende plannen en een heldere visie. De kans die ik nu geboden krijg, grijp ik dan ook met beide handen aan.”
Als salesmanager gaat Van den Bosch om een team van zes professionals aan sturen en zorg dragen voor verdere positionering en uitbreiding van het klanten portfolio. Haar functie bij NDL wordt binnenkort opgevolgd.

Focus op ketenregiefunctie

Jacques Kleinkramer, managing director Warehousing & Distribution ziet de komst van Van den Bosch als een welkome versterking van het team. “Broekman heeft een zeer ambitieuze groeistrategie en om die waar te blijven maken zullen we ons team continue moeten versterken met professionals als Eveline. Met haar wereldwijd opgedane ervaring bij NDL in logistiek en warehousing is zij een zeer welkome aanvulling.”
Broekman Logistics is meer dan vijftig jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Het bedrijf veranderde eerder dit jaar de naam van Broekman Group in Broekman Logistics en wil daarmee de focus en ketenregiefunctie benadrukken. Er zijn nu drie divisies. De divisie Warehousing & Distribution met 250 medewerkers is gespecialiseerd in opslag en distributie van chemicaliën, spare parts en truckonderdelen, waaronder heftrucks en bouwmachines.

Reageer op dit artikel