nieuws

Kees Verweij wordt partner bij Buck Consultants International

carrière & mensen

Kees Verweij wordt partner bij Buck Consultants International
Kees Verweij

Kees Verweij treedt toe als partner van Buck Consultants International, het bedrijf waar hij als principal consultant al enige jaren aan is verbonden. Verweij gaat de advisering op het gebied van strategische ontwikkeling van goederenvervoernetwerken verder ontwikkelen.

Verweij richt zich speciaal op de verbetering van de concurrentiepositie van logistieke regio’s en knooppunten.

Strategisch logistiek advies

Verweij, die ook columns schrijft voor Logistiek.nl en nauw betrokken is bij de samenstelling van de jaarlijkse Top 100 logistiek dienstverleners, heeft zich in de bijna 5 jaar die hij voor Buck Consultants International werkt, verdienstelijk gemaakt met het geven van klantadvies. Dit doet hij door klanten te helpen op het gebied van bedrijfsstrategie en het maken van een concurrerend logistiek beleid waarbij alle modaliteiten een rol spelen.

Waardering opdrachtgevers

Rene Buck, directeur van Buck Consultants International over de toetreding van Verweij: “In onze advisering op het gebied van goederenvervoer en logistiek speelt Kees een belangrijke rol. Zijn kennis en ervaring worden door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. In zijn nieuwe functie als partner zal hij zijn veelzijdige capaciteiten blijven inzetten om onze klanten met hoog kwalitatieve oplossingen te adviseren.”

Reageer op dit artikel