nieuws

Osseforth en HER beste opleiders van het jaar

carrière & mensen

Osseforth en HER beste opleiders van het jaar

In de categorie Inkoop, Logistiek & Techniek zijn HER Opleidingen en Osseforth Opleidingen door het publiek gekozen tot beste opleider van het jaar.

De uitreiking van de prijzen vond 18 december plaats in congrescentrum NBC in Nieuwegein.

Erkenning team

Volgens directeur Frank Osseforth, die de award samen met zijn team in ontvangst nam, is de prijs een erkenning voor de inzet van zijn mensen. “Allemaal streven we naar hetzelfde doel: het verhogen van klanttevredenheid en kwaliteit. De praktijk bewijst dat deze combinatie vanzelf voor hogere slagingspercentages zorgt. We zijn hartstikke trots dat we nu een jaar lang deze titel mogen dragen”, aldus Osseforth. De opleider heeft een aparte logistieke opleidingshal voor heftruck- en reachtruckopleidingen en heeft vestigingen in Elsloo, Maastricht en Heerlen.

Kwaliteit

HER werd voor de tweede keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie groot. De opleider is door cursisten en opdrachtgevers beoordeeld met een gemiddeld eindcijfer van 8,9. “Door daadkrachtige en kwalitatief onderbouwde trainingen alsmede een groot team van enthousiaste trainers, slagen wij er iedere keer in om de trainingen uit te voeren waarbij de cursisten op een ludieke en gezellige bijeenkomst worden geïnformeerd.”

De verkiezing werd dit jaar voor de tweede maal gehouden. Het gaat om een initiatief van vergelijkingssites Springest.nl en Klantenvertellen.nl in samenwerking met NBC Nieuwegein. De verkiezing bestond uit negen categorieën waarin elk twee prijzen werden uitgereikt. Eén voor een grote opleider en één voor een kleine opleider. De beoordeling vond plaats op drie punten: inhoud van de opleiding, de trainer en organisatie en contact.

Winnaars

In de categorie Persoonlijke Ontwikkeling & Taal werd Regina Coeli (Nonnen van Vught) bij de grote opleiders benoemd tot winnaar. Bij de kleine instituten nam Tijdswinst.com de prijs in ontvangst.

Opatel werd bekroond tot Beste Opleider van Nederland 2014 op het gebied van IT & Web-opleidingen en cursussen. Bij de kleine opleiders was Pink Elephant de winnaar in deze categorie.

De winnaars in de categorie Management & HR waren IMK en Jacobs en Van Rooij. In Sales & Marketing wonnen Pieterman (groot) en Roy Ishak (klein) de hoofdprijs.

Voor de categorie Financiële en Juridische opleidingen bleken Lindenhaeghe en Learncare de grote favoriet bij het publiek.

In Onderwijs & Zorg waren dit wederom ICM en Sonnevelt.

In de categorieën Vastgoed & Bouw en Vrije tijd & Sport was slechts één prijs te vergeven en die gingen respectievelijk naar Kjenning en Mark Academy.

Dit jaar werd de groeiende categorie Thuisstudie & E-learning opleidingen en cursussen voor het eerst toegevoegd. De HEMA Academie en Sonnevelt werden door het publiek als winnaars aangewezen in deze categorie.


Bekijk het grote aanbod logistieke opleidingen op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel