nieuws

Na nieuwe organisatie nu ook nieuw adres voor VTL

carrière & mensen

Na nieuwe organisatie nu ook nieuw adres voor VTL

Het pas opgerichte Sectorinstituut Transport en Logistiek is verhuisd naar Gouda. De kerntaken blijven ongewijzigd.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is een fusie tussen VTL, FUWA Wegvervoer en Gezond Transport. Het Sectorinstituut is 1 juli 2014 opgericht door sociale partners in de sector: TLN, VVT, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen. Het instituut is per 1 december gevestigd op de Kampenringweg 43 in Gouda.

Kerntaken

Hoewel een nieuw adres blijven de kerntaken van STL hetzelfde: voldoende toekomstige instroom van goed gekwalificeerd personeel  door de opleiding van leerlingen via het BBL-stelsel, behoud van vakmanschap door een verbetering van de inzetbaarheid van werknemers in de sector, behoud van werkgelegenheid via het MobiliteitsCentrum transport en het aanbieden van opleidingen – via het Sectorplan Transport en Logistiek.

Reageer op dit artikel