nieuws

VTL MobiliteitsCentrum plaatst 1500ste chauffeur

carrière & mensen

VTL MobiliteitsCentrum plaatst 1500ste chauffeur

Het VTL MobiliteitsCentrum transport (MCT) heeft onlangs de 1500ste chauffeur naar een andere baan – binnen de transportsector geholpen.

Ardo van Ravesteijn is de 1500ste chauffeur die door het MCT werd bemiddeld. Door een reorganisatie moest hij bij zijn vorige werkgever vertrekken. Ravesteijn: “Ik ben door de adviseurs van het MCT bij verschillende bedrijven voorgesteld. Bij Slager en Zandbergen Transport klikte het meteen.” MCT-manager Issabella Kerklaan: “Sinds de oprichting van het MCT begin 2009 merken we dat de dienstverlening voorziet in een grote behoefte. Bovendien is de dienstverlening gratis, zowel voor SOOB bedrijven als chauffeurs.”

Reageer op dit artikel