nieuws

Fred van der Heijden nieuwe directeur Groeneveld

carrière & mensen

Fred van der Heijden nieuwe directeur Groeneveld

Fred van der Heijden (38) is per 1 juni de algemeen directeur van Groeneveld Benelux, de verkoop- en serviceorganisatie van Groeneveld Transport Efficiency. Hij volgt Wim Zieleman (38) op.

Fred van der Heijden studeerde Automotive Business Management aan de IVA in Driebergen. Na een carrière als account manager binnen de DAF en Volvo dealerorganisatie, trad hij in 2006 in dienst van MAN Nederland Dealer Zuid. Als sales manager MAN en Volkswagen bedrijfswagens was hij verantwoordelijk voor de commerciële binnen- en buitendienst en de marketing van de dealerbedrijven van MAN Nederland in Eindhoven, Tilburg, Helmond en ‘s-Hertogenbosch.

Van der Heijden volgt Wim Zieleman op die is benoemd tot senior sales coach, business wevelopment. Hij wordt wereldwijd verantwoordelijk voor training en coaching van commerciële medewerkers en management van de Groeneveld vestigingen, distributeurs en dealers.

Reageer op dit artikel