nieuws

VTL komt met Outplacement & Loopbaanbegeleiding

carrière & mensen

VTL komt met Outplacement & Loopbaanbegeleiding

VTL introduceert Outplacement & Loopbaanbegeleiding ter ondersteuning van personeelsvraagstukken voor werkgevers. Met de nieuwe dienst biedt VTL werknemers een loopbaantraject met perspectief.

De nieuwe dienst is bedoeld voor werknemers die, vrijwillig of in overleg met hun werkgever, op zoek zijn naar nieuwe perspectieven of voor wie helaas werkeloosheid dreigt. Het kenniscentrum neemt de gehele begeleiding voor zijn rekening

Outplacement & Loopbegeleiding biedt werkgevers – en werknemers in de sector professionele ondersteuning bij personeelsvraagstukken. Werkgevers besparen tijd en voorkomen mogelijk ziekteverzuim, aldus VTL.

 

Medewerkers worden gemobiliseerd, kunnen gebruik maken van de expertise en het netwerk van de adviseurs van VTL en online sollicatietools. Verder bestaat het traject uit diverse loopbaanbegeleidingtests en krijgen de medewerkers persoonlijke ondersteuning en coaching bij het zoeken naar een passende baan. VTL Outplacement & Loopbaanbegeleiding vergroot de kansen van medewerkers op een andere baan doordat zij gebruik maakt van het MobiliteitsCentrum transport van VTL. De nieuwe dienst is mede mogelijk gemaakt door SOOB.

Het is het tweede initiatief dat VTL dit jaar in de markt zet. In januari lanceerde VLM Mobiliteitscentrum Plus, een tool die ontslagen chauffeurs een nieuwe kans op werk biedt.

Reageer op dit artikel