nieuws

Crepa-monteur vindt trouwring in heftruck

carrière & mensen

Crepa-monteur vindt trouwring in heftruck

De service van Crepa-monteur Gert-Jan Brink gaat verder dan onderhoud en storingen oplossen. Brink vond onlangs in een van de heftrucks een trouwring die al vier jaar kwijt was.

Monteur Gert-Jan Brink van Crepa kreeg een heftruck retour van de firma Teeling Petfood uit Veenwouden.  “Ik was de heftruck aan het opknappen en vond tijdens het sleutelen ineens een trouwring tussen de onderdelen. Dit was uiteraard een bijzondere vondst en bedacht meteen dat iemand deze dus waarschijnlijk al een tijdje kwijt moest zijn.”


Magazijnmedewerker

Na wat speurwerk vond Brink de rechtmatige eigenaar van de trouwring. De ring bleek van de heer Elzinga te zijn die al tien jaar bij de firma Teeling Petfood werkzaam is als magazijnmedewerker.  Hij verloor de ring vier jaar geleden tijdens werkzaamheden aan de heftruck. Brink heeft de trouwring weer overhandigd aan Elzinga.  “Ik was echt super blij mijn trouwring na zo’n lange tijd weer terug te hebben. Zoiets heeft toch een emotionele waarde. De service van Crepa is meer dan alleen heftrucks.”

Reageer op dit artikel