nieuws

Peter Waegenmakers: ‘Beursbezoek altijd nuttig

carrière & mensen

Peter Waegenmakers: ‘Beursbezoek altijd nuttig

Logistica en ICT Logistiek trekken traditiegetrouw mensen van diverse pluimage Bezoekers komen uit het hele land naar de Jaarbeurs toe voor innovatie en inspiratie. Logistiek.nl vraagt iedere beursdag een bezoeker naar zijn mening.

Beursdag 1 loopt op zijn einde. De drukke gangpaden worden leger als Peter Waegenmakers op zijn dooie akkertje langs de laatste stands schuifelt. De Logistiek manager van Wetron Logistics uit Weert heeft een aantal uren rondgelopen op de beurs en kijkt met een goed gevoel terug.

Rondkijken, inspiratie opdoen en contacten onderhouden zijn voor hem de belangrijkste reden om naar Utrecht af te reizen. ‘We zijn onlangs overgestapt op een nieuw WMS van Gateway en we hebben heftrucks aangeschaft van Barloworld. Ik wilde graag bij deze bedrijven langs. Echt verrassende dingen heeft hij niet gezien op het gebied van innovatie. ‘Had ik ook niet verwacht hoor. Daar zijn de beurzen niet meer voor.’ Toch is hij tevreden. ‘Het is altijd nuttig om de beurs te bezoeken.’

 

Lees meer nieuws in het Logistica-dossier: www.logistiek.nl/Logistica

Reageer op dit artikel