nieuws

Carel Paauwe nieuwe voorzitter NDL/HIDC

carrière & mensen

Carel Paauwe nieuwe voorzitter NDL/HIDC

Carel Paauwe is de nieuwe bestuursvoorzitter van NDL/HIDC. Paauwe volgt Aad Veenman op.

Paauwe is tijdens de Algemene Ledenvergadering van NDL/HIDC op 28 november 2012 benoemd. Paauwe, die onder meer werkzaam is geweest voor McKinsey en TNT Post Group, is met zijn kennis en ervaring van groot belang voor de toekomst van NDL, aldus de vereniging.

Topsector Logistiek
Aad Veenman legt zijn functie neer omdat hij het voorzitterschap van het Strategisch Platform Logistiek heeft aanvaard per 1 november 2012. Hij is daarmee het boegbeeld van de Topsector Logistiek. Veenman was sinds 2009 bestuursvoorzitter van NDL/HIDC. Hij volgde toen Cor Baan op.

 

Carel Paauwe was niet bereikbaar om toelichting te geven op zijn nieuwe functie als bestuursvoorzitter van NDL/HIDC.

Reageer op dit artikel