nieuws

Flextronics start wereldwijde WMS- en TMS uitrol

carrière & mensen

Flextronics start wereldwijde WMS- en TMS uitrol
Flextronics start wereldwijde WMS- en TMS uitrol

Flextronics Global Services is na een pilot van enkele maanden gestart met de wereldwijde uitrol van de WMS- en TMS-oplossing van softwareleverancier RedPrairie. Het doel van Flextronics, het creëren van één logistiek softwareplatform moet binnen 24 maanden gestalte krijgen.

Met de start van de pilot in december 2008 en de start van de wereldwijde uitrol van de WMS- en TMS-oplossing op dit moment zal de laatste vestiging van Flextronics Global Services (FGS) zo rond de jaarwisseling 2010 / 2011 over de nieuwe software kunnen beschikken. De leverancier van logistieke oplossingen, onderdeel van het grotere concern Flextronics, wil de software inzetten om meer gestandaardiseerd te kunnen werken, efficiënter te kunnen werken en beter gebruik te maken van de verdeling van werk over de verschillende sites wereldwijd.

 

Transparantie en flexibiliteit verbeteren

"De transport- en warehousemanagement softwaresystemen zullen ons betere zichtbaarheid door onze keten geven en in staat stellen de service te verbeteren waar het aankomt op de flexibiliteit van interface data naar- en vanuit het systeem", vertelt John Wrenn, IT-directeur bij FGS. Daarnaast zegt FSG dankzij de nieuwe software ook te kunnen snijden in overheadkosten en sneller nieuwe business te kunnen implementeren in bestaande operaties.

Reageer op dit artikel