nieuws

Handmatig plannen bij Bijvoet Transporten passé

carrière & mensen

Handmatig plannen bij Bijvoet Transporten passé
Bijvoet Transporten gaat over op plannen via PTV Intertour

Bijvoet Transporten is gebruik gaan maken van de planningoplossing PTV Intertour. Het bedrijf wilde graag een scherpere planning kunnen maken voor met name de volumeplanning: het handmatig plannen van deze transporten werd te onoverzichtelijk.

Bijvoet Transporten vervoert uiteenlopende goederen, waaronder staalproducten, tuinartikelen, systeemwanden en airco-installaties, voor zowel nationale en internationale opdrachtgevers. De vijftig trekkende eenheden die voor het transport worden ingezet, werden tot voor kort handmatig aangestuurd door planners. Het aantal vrachtauto’s groeit nog steeds en het bedrijf ging daarom op zoek naar een planoplossing omdat het van mening was dat het hiermee de beladingsgraad van de auto’s zou kunnen verhogen. Het vond dus een oplossing van PTV.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel