blog

Beloont u uw mensen voldoende?

carrière & mensen

Beloont u uw mensen voldoende?

Weet je als logistiek professional wat je waard bent? En verdien je dan genoeg? Maar ook: beloont u op uw beurt uw mensen wel voldoende?

Belonen. Het is maar net van welke kant je het bekijkt. Als werknemer wil je weten wat je waard bent. Wat is je salaris en wat zijn je secundaire arbeidsvoorwaarden ten opzichte van je vakgenoten? Tegelijkertijd is het interessant om te ontdekken welke trends en ontwikkelingen er zijn op dit vlak. Wanneer je dat bekijkt vanaf de andere kant van de tafel is dit eveneens interessant. Hoe beloon ik mijn mensen? Zit ons bedrijf aan de bovenkant of aan de onderkant van de markt qua beloning? En uiteraard geldt voor het bedrijf hetzelfde vraagstuk: verdient mijn bedrijf onder aan de streep nog wel genoeg en wat is de invloed van de loonkosten op het resultaat?

Trends en ontwikkelingen

vLm, Berenschot en mediapartner Logistiek willen de trends en ontwikkelingen binnen logistieke en SCM-functies inzichtelijk maken. De specialisten van Berenschot hebben jarenlange ervaring met dit type onderzoek in diverse sectoren en functie types. Dit onderzoek levert waardevolle informatie op voor de deelnemers, hun collega’s, maar ook voor bedrijven met logistieke functionarissen. Informatie die voor beide kanten van de tafel nuttig is.

Met een uitgebreid salarisonderzoek wil vLm een verdere invulling geven aan haar missie: het prikkelen en ondersteunen van de logistieke- of SCM-professional in haar of zijn carrière (en daarmee aan de ontwikkeling van het vakgebied en het succes van organisaties). De onderzoekresultaten worden gepubliceerd in Logistiek en een gezamenlijk uitgegeven whitepaper. Tijdens het vLm-Jaarcongres aankomende zomer zullen de uitkomsten nader worden toegelicht!

Maar wat vindt u? Beloont u uw mensen voldoende? En verdien je zelf genoeg? Vul de enquête in! Dan kunnen we binnenkort de antwoorden geven…

Reageer op dit artikel