artikel

Wat u wilt weten over E-Logistics – 6 onderwerpen

carrière & mensen 2233

Wat u wilt weten over E-Logistics – 6 onderwerpen

Veel bedrijven willen of zijn aan de slag met het logistieke proces rondom online bestelde artikelen. Waar loopt u zoal tegen aan? Zelf doen of uitbesteden? Waar de voorraad neer te leggen? Allemaal vragen waarop u een antwoord zoekt. Logistiek.nl zou graag van u willen weten waarover u nog kennis mist om zo het programma Collegereeks E-Logistics van Logistiek Academy daarop aan te kunnen passen. Invullen van de enquête betekent kans maken op gratis deelname aan deze Collegereeks.

Een Collegereeks bestaat uit een serie van 6 colleges van 16.00-19.00 uur inclusief een pauze van 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De opleiding kenmerkt zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die het inneemt goed te volgen naast een drukke baan. Medecursisten zijn vakgenoten. Zo kunt u naast het opdoen van kennis van topdocenten en hoogleraren ook werken aan uw netwerk en waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap opbouwen.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een Logistiek Academy certificaat.

Enquête

[De enquete is helaas gesloten, u kunt zich inmiddels inschrijven voor de Collegereeks E-Logistics die gepland staat vanaf 6 maart 2018]

Lees ook: Wat is E-Logistics?

Reageer op dit artikel