artikel

Dagprogramma verkiezing

carrière & mensen

Het dagprogramma van de verkiezing Logistiek manager van het Jaar op woensdag 11 februari 2009 in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

09:30 uur

Ontvangst, registratie en bezoek Business Plaza
     
10:00 uur

Opening door Hans Kraaijenbrink, voorzitter stichting Logistiek Manager van het Jaar.
   
10:10 uur

Introductie van Frank du Mosch als dagvoorzitter en starten met de stelling van de dag. Stemronde door de zaal.
  
10:15 uur

Presentatie drie finalisten. De drie finalisten presenteren zichzelf. Aansluitend is er een vragenronde met het publiek, onder leiding van dagvoorzitter Frank du Mosch.
      
11:30 uur

"Een menselijke kijk op logistiek" door gastspreker Sander de Kramer. Schrijver/journalist/columnist Sander de Kramer werd landelijk bekend als hoofdredacteur van de Straatkrant. Op Logistiek Manager van het Jaar vertelt dé kenner van de onderkant van de samenleving over zijn onlangs verschenen bestseller ‘Van miljonair tot krantenjongen’. Maar hij praat ook over de moeilijkheden die hij overwon bij het distribueren van de daklozenkrant.

De Kramer is tevens al zeven jaar columnist bij De Telegraaf en is tafelheer in het VARA-programma De wereld draait door. 

   
12:00 uur

Lunchpauze en bezoek Business Plaza
   
13:15 uur

Workshopronde 1
   
14:15 uur

Workshopronde 2
   
15:15 uur

 "Human Capital in de 21e eeuw" door Key note speaker Han Mesters (sector banker zakelijke dienstverlening ABN Amro). Zijn onderwerp zal zijn toegespitst op "Human Capital in de 21e eeuw". Hierbij spreekt hij over verandering bij bedrijven om zich toe te leggen op:
– Kerncompetenties en het uitbesteden van niet-kerntaken
– Het werken in projectteams
– Het werken met een flexibele schil i.p.v. vaste medewerkers en taken
– De veranderende houding van mensen t.a.v. werk.
– Hoger opleidingsniveau
– Zelfstandig kunnen en willen werken
– Balans werk en privé
– Ervaring opdoen bij meer werkgevers
– Etc.
  
16:00 uur

 Algemene discussie "Nederland is Logistiek". Onder leiding van Frank du Mosch zal aan de hand van stellingen er met de zaal worden gediscussieerd. Uw mening telt! U krijgt als bezoeker alle gelegenheid om uw mening uit te spreken over prangende logistieke vragen aan de hand van een serie stellingen/vragen, waarop u kunt stemmen door middel van stemkastjes. Dit programma onderdeel sluit aan op het inititatief van de stichting Nederland is Logistiek en is mede geinspireerd door het jubileumboek van de vLm geschreven door Dick van Damme en Heres Stad. Lees meer >>
   
16:30 uur

Pauze en bezoek Business Plaza
   
17:00 uur

Bekendmaking winnaar Logistiek Manager van het Jaar 2008 en prijsuitreiking Mark Harbers, Wethouder Economie, Haven en Milieu in Rotterdam
  
17:30 uur

Netwerkborrel op de plaza
  
19:00 uur

Einde dagprogramma, start VIP Diner (voor genodigden)
  
22:00 uur

Optreden verrassingsartiest
  
22:30 uur

Einde programma

Reageer op dit artikel