artikel

Materials managers: who needs them?

carrière & mensen

Het artikel ‘Materials managers: who needs them?’ uit het jaar 2000 is de basis voor het nieuwe onderzoek in 2008: hoe organiseer je de supply chain? Het artikel is verschenen in de Harvard Business Review. Prof. van Dierdock, een van de sprekers op het Supply Chain Congres, heeft hieraan meegewerkt.

Het vakgebied supply chain management staat nog in de kinderschoenen. Welke skills moet een supply chain manager hebben? Wat zijn z’n taken? Hoe is zijn afdeling georganiseerd? Dit is onderwerp van wetenschappelijk onderzoek door de Vlerick Management School en Insead.

 

Het onderstaande artikel was aanleiding voor dit onderzoek.

 

Lees het Engelstalige artikel (pdf-formaat):

 Materials managers who needs them.

 

Zie ook:

Reageer op dit artikel