artikel

De transformatie bij Ceva Logistics

carrière & mensen

Hoe doen andere logistieke bedrijven het? Op donderdag 6 september gunt Ceva Logistics logistiek managers van andere bedrijven een kijkje in het warehouse in Oss. Onder de naam Logistiek Insight organiseren NDL, vakblad Logistiek en Tempo-Team dit bedrijfsbezoek.

Tijdens de Logistiek Insight krijgt u, als logistiek manager, de kans om eens bij een ander bedrijf binnen te kijken. De eerstvolgende Logistiek Insight zal op 6 september plaatsvinden bij Ceva Logistics in het warehouse in Oss. Een bedrijf wat in korte tijd een transformatie heeft ondergaan en het oranje van TNT logistics heeft verruild voor het bordeaux rood van Ceva. Tijdens de presentatie krijgt u inzicht in hoe Ceva dit heeft aangepakt, maar vooral ook hoe zij het personeel gemotiveerd heeft houden tijdens en na het overnameproces.

 

Nationale apotheek

Na de presentatie is er een rondleiding door het pand waar onder meer de Nationale Apotheek is gevestigd. De middag wordt traditiegetrouw afgesloten met een discussie en een borrel. Er zijn een beperkt aan plaatsen voor logistiek managers beschikbaar. Deelname is gratis. De Logistiek Insight begint om 15.00 uur en eindigt om 18.30 uur. Meer informatie over het programma volgt. Meldt u aan voor de email nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Logistiek Insight.

 

Aanmelden voor de Logistiek Insight kan bij Mary van der Ham – NDL m.vanderham@ndl.nl

Reageer op dit artikel