nieuws

P&M Express verhuist in Tilburg en geeft ruimte voor nieuw dc Decathlon

Warehousing 1376

Logistiek dienstverlener P&M Express verhuist medio volgend jaar naar een nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Als de verhuizing eenmaal is afgerond, wordt de huidige vestigingslocatie van P&M Express gesloopt. Op deze locatie wordt dan de tweede fase gerealiseerd van het nieuwe distributiecentrum van Decathlon.

P&M Express verhuist in Tilburg en geeft ruimte voor nieuw dc Decathlon

De nieuwe huisvesting voor P&M Express wordt door HVBM Vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd. Voor de logistiek dienstverlener realiseert de logistiek vastgoed ontwikkelaar uit Tilburg een pand dat bestaat uit circa 2.758 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte. Ook komt er een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 vierkante meter.

Pand is TAPA gecertificeerd

Evenals het huidige pand, dat ook in Tilburg is gevestigd, zal ook de nieuwe bedrijfslocatie volgens de huidige TAPA FSR-A beveiligingsnormering gecertificeerd worden.

Bouw tweede fase Decathlon dc

P&M Express, specialist in onder andere internationaal sneltransport over de weg en koeriersritten, is nu nog gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in logistieke hotspot nummer 1 Tilburg. Zodra de logistiek dienstverlener haar intrek heeft genomen in het nieuwe bedrijfspand word de huidige vestigingslocatie gesloopt om plaats te maken voor de bouw van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum van Decathlon.

HVBM ontwikkelt Decathlon dc

Met de bouw van de eerste fase van deze nieuwbouwontwikkeling voor de Franse retailer is onlangs begonnen. Ook voor deze ontwikkeling is HVBM Vastgoed verantwoordelijk. Recent werd op Kraaiven ook het nieuwe omnichannel distributiecentrum van de Bijenkorf in gebruik gekomen dat eveneens een ontwikkeling is van HVBM.

Lees ook: Locatiekeuze logistiek: 5 belangrijke veranderingen voor beslissers

Reageer op dit artikel