nieuws

Bol.com geeft inkijk in implementatiestrategie nieuw dc

Warehousing 6208

Bol.com, de grootste webwinkel van Nederland bouwt aan nieuw dc in Waalwijk. Hoe implementeer je zo’n project in je huidige operatie? Joost Poelgeest, verantwoordelijk voor de logistieke infrastructuur geeft op de Logistica tekst en uitleg over de aanpak.

Bol.com geeft inkijk in implementatiestrategie nieuw dc

Bol.com groeit onder andere door de meer dan 20.000 lokale ondernemers die inmiddels verkopen via bol.com. Een uitbreiding op het bestaande fulfilmentcenter in Waalwijk is dan ook hard nodig en bol.com hanteert daarbij een andere implementatiestrategie. De grootste webwinkel van Nederland kiest voor stap voor stap zodat delen van het dc in de loop van volgend jaar al live gaan en functionaliteit langzaam wordt opgebouwd.

 

Kennistheater Logistiek Academy

Welke uitdagingen horen daarbij? En hoe maak je de transitie naar een infrastructuur van honderdduizenden items per dag?  Joost Poelgeest, director logistics infrastructure
bij bol.com geeft in het Kennistheater Logistiek Academy op Logistica 2019 tekst en uitleg over de implementatiestrategie die het bedrijf hanteert.

Joost Poelgeest is sinds 2014 werkzaam bij bol.com en bezig met logistieke projecten. Voorheen was hij nauw betrokken bij de online ontwikkeling van Albert Heijn en management trainee bij Ahold, waartoe bol.com inmiddels behoort.

Tijdstip: 6 november, 15.15 uur-16.00 uur
Waar: Theater 1 Logistiek Academy, Logistica 2019

Bekijk het volledige programma van het Kennistheater Logistiek Academy

Reageer op dit artikel