nieuws

Baoli nu ook via Bresam Heftrucks beschikbaar

Warehousing 711

Het Chinese heftruckmerk Baoli heeft zijn eerste dealer aangesloten. Het is Bresam Benelux in Etten-Leur gaat samen met importeur Still de verkoop en after sales verzorgen voor Zuid-West Nederland en via partnership ook elders. Bresam levert al langer Still heftrucks, maar ook onder andere Toyota en Heli.

Baoli nu ook via Bresam Heftrucks beschikbaar
Alex Mussers

Bresam Heftrucks koos voor Baoli, omdat het merk zich sterk wil maken voor transparantie en robuustheid voor de verschillende bedrijfsonderdelen en participaties. Behalve de vestiging in Etten-Leur horen ook Quick Rentals in Almere (Mitsubishi) en H & H Heftruckservice in Enschede tot de bedrijfsfamilie. Directeur/eigenaar van Bresam, Alex Mussers: “Zodoende kunnen we tevens klanten in andere regio’s goed bedienen. We zullen Baoli ook vanuit deze vestigingen aanbieden en service verlenen.”
Via een aparte businessunit stelt Still het merk Baoli beschikbaar voor de Benelux. Volgens Mussers is Baoli een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van zijn bedrijf. “Er zijn altijd klanten die een betrouwbare machine zoeken, maar daar niet de hele dag inzet voor hebben. Zo maar iets van internet aanschaffen is dan geen goede keuze, want in veel gevallen heb je dan geen garantie of een gedegen service. Met Baoli bieden we dat wel.”
Hij geeft als voorbeeld een 1.8 tons truck, compleet uitgeruste elektrische driewieler in zijn showroom. “Voor €399 euro per maand, inclusief banden, batterij en service kan de klant meteen uit de voeten. En wil hij later toch de truck aanschaffen, dan is de truck zeer gunstig over te nemen, onder aftrek van de prijs die ze reeds aan huur hebben betaald.”

Onderdeel van de Kion Groep

Baoli wordt in China geproduceerd en behoort tot de Kion Groep die ook de merken Linde en Still op de markt brengt. De onderdelenvoorziening verloopt via nachtdistributie centraal vanuit Italië. Het merk heeft voor de Europse markt een standaard programma hef- en magazijntrucks op voorraad. Binnen de heftrucks kent het merk elektrische trucks van 1.5 tot en met 3.5 ton hefvermogen, LPG-trucks van 1.5 tot en met 5 ton en dieseltrucks van 1 tot en met 10 ton. Het leveringsprogramma magazijntrucks bestaat uit pallettrucks en stapelaars, zowel in meeloop- als in meerij-uitvoering. De Europese vloot bestaat uit minimaal 400 trucks, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Baoli Benelux heeft bij Still in Hendrik-Ido-Ambacht een showroom met de belangrijkste modellen ingericht.

Reageer op dit artikel