nieuws

CaptureTech neemt IT-Innovators over

Warehousing 599

CaptureTech heeft alle aandelen van IT-innovators overgenomen. De overname biedt CaptureTech de mogelijkheid zijn diensten uit te breiden.

CaptureTech neemt IT-Innovators over

IT-Innovators is sinds 23 januari onderdeel van CaptureTech. De overname biedt het IT-bedrijf de mogelijkheid om haar klanten, naast de huidige diensten, meer algemene IT-diensten aan te bieden.

CaptureTech biedt in Nederland en België hard- en softwareoplossingen voor bedrijven met eigen distributiecentra. Hierbij valt te denken aan complete inrichting van wifi-netwerken, Scan-, Voice- en RFID-oplossingen. Met het overnemen van IT-innovators is de organisatie ook in staat algemene IT-diensten te leveren. Hierdoor ontstaat een totaaloplossing qua IT voor alle bedrijven met eigen distributiefunctie.

 

Lees ook
In 6 stappen naar de juiste handscanner

 

Maarten Anderson, CEO CaptureTech: “Wanneer wij bijvoorbeeld een wifi-netwerk aanlegden in een distributiecentrum, leverden wij alle IT-oplossingen er omheen niet. Deze diensten werden dan uitgevoerd door een eigen leverancier van de klant in kwestie of door een partij die door ons werd aangeraden. Denk bijvoorbeeld aan werkplek-, serverbeheer en Clouddiensten. Wij merkten in de markt dat onze klanten die diensten graag bij ons wilden afnemen met het serviceniveau dat ze al kenden.”

Na de fusie bestaat het bedrijf uit 50 fte. Alle medewerkers gaan mee in de nieuwe samenwerking. De voormalig eigenaar van IT-innovators zal plaatsnemen in de nieuwe directie.

Reageer op dit artikel