nieuws

Prologis koopt dc van 56.000 vierkante meter in Moerdijk

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar Prologis heeft een distributiecentrum van circa 56.000 vierkante meter aangekocht in Moerdijk. Het dc is voor een langere periode volledig verhuurd aan een internationale logistieke dienstverlener.

Prologis koopt dc van 56.000 vierkante meter in Moerdijk

Prologis heeft in Moerdijk al vier moderne distributiecentra in bezit. Met de aankoop van dit dc, aan de Trade Boulevard 4, gevestigd aan de  komt het totale oppervlakte op ruim 150.000 vierkante meter.

Gunstige ligging

Countrymanager Prologis Benelux Bram Verhoeven: “Moerdijk is een multimodale hub en ligt zeer gunstig. We kunnen met deze acquisitie bovendien de groei bij onze klanten voor de langere termijn blijven faciliteren.”

DSV Solutions

Prologis heeft het object, dat op Google Maps DSV Solutions (foto) als adres aangeeft, aangekocht namens het door haar beheerde fonds Prologis Targeted Europe Logistics Fund (PTELF). De verkopende partij is Deka Immobilien.

1,6 miljoen vierkante meter logistiek vastgoed

In de Benelux is logistiek vastgoed ontwikkelaar Prologis eigenaar van in totaal ruim 1,6 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.

Reageer op dit artikel