nieuws

Nieuw EDC Hitachi officieel geopend

Warehousing

Nieuw EDC Hitachi officieel geopend

Hitachi Data Systems heeft een nieuw Europees distributiecentrum. Het nieuwe pand op bedrijventerrein Wildeman in Zaltbommel is het grootste Hitachi dc ter wereld en werd donderdag officieel in gebruik genomen.

Aan ruimte geen gebrek meer voor Hitachi Data Systems in Nederland. De Japanse data opslagspecialist opende donderdag 20 juni haar nieuwe Europees distributiecentrum in Zaltbommel. Het pand is de vervanger van het EDC in Waardenburg die te klein was geworden. Het nieuwe pand op bedrijventerrein de Wildeman is bedoeld voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en bestaat uit een assemblage- en kantoorruimte van in totaal ruim 28.000 vierkante meter op een kavel van 45.000 vierkante meter. Dat is ruim twee keer zo groot als de oude locatie in Waardenburg dat 12.000 vierkante meter groot was.

Het nieuwe gebouw, ontwikkeld door Kadans Hercuton en ontworpen door Groenwout, werd officieel geopend door Jack Domme, topman van Hitachi Data Systems (HDS), de burgemeester van Zaltbommel Albert van den Bosch en Guido Landheer, directeur Topsectoren en Industriebeleid (TOP) bij het ministerie van Economische Zaken.

Lees meer over het nieuwe EDC in het augustus nummer van Logistiek magazine.

Abonneren

U wilt een abonnement op Logistiek Magazine? Kijk hier voor een speciale aanbieding.
Een gratis abonnement op onze Logistieke Nieuwsbrief vindt u hier.

Reageer op dit artikel