nieuws

Warehousematch in zee met Prologis

Warehousing

Warehousematch in zee met Prologis
www.prologiseurope.com

Alle bedrijfspanden in Europa van logistiek vastgoedontwikkelaar ProLogis zijn nu ook beschikbaar op de website van Warehousematch. Vlak voor de Logistica hebben de twee partijen een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het aanbod aan beschikbare magazijnen op de website prologiseurope.com is deze week een-op-een overgezet naar de website van Warehousematch.

Volgens Warehousematch is er op dit moment veel vraag naar bedrijfsruimte maar loopt het aanbod achter. Op de website van Warehousematch krijgt de bezoeker inzicht in het actuele aanbod van magazijnruimte, logistieke diensten en bouwgrond. Prologis bezit en beheert op dit moment 6,5 miljoen vierkante meter aan grond bestemd voor het ontwikkelen van distributiecentra in 29 Europese landen.

 

Uitbreiden

Met de samenwerking met Warehousematch wil Prologis de internet exposure uitbreiden. De eerste stap was de lancering van de eigen site www.prologiseurope.com. De site van Warehousematch krijgt meer dan 20.000 bezoeken per maand. Het merendeel van de bezoekers is zelf gebruiker of beheerder van magazijnruimte. De tool is overigens ook beschikbaar via Logistiek.nl, klik hier om deze te bekijken.

 

Vanuit de lucht

Warehousematch ontwikkelde laatst zelf een dienst waarbij met Google Maps een warehouse vanuit de lucht kan worden bekeken. Warehousematch heeft de GoogleMaps-internetsite geïntegreerd in haar advertentieplatform. Ieder geadverteerd pand of bouwkavel wordt zodoende direct weergeven op een overzichtslandkaart, waar dan ook in Europa. Maar ook alle andere warehouses kunnen zo vrij worden bekeken.

 

Reageer op dit artikel