artikel

Aanmelden Dag van het Magazijn 2010

Warehousing

Dag van het MagazijnDe Dag van het Magazijn vindt plaats op woensdag 17 november.
Meld u aan met onderstaand formulier.

Ja, ik kom naar de Dag van het Magazijn

 

 

 

<form method="post" action="/formulieren/dag_van_het_magazijn_2010.php" onsubmit="this.action.value=’e99f8a4c5c8349d0166a639851674bca’; this.submitbutton.disabled=true;"> <input type="hidden" name="action" value=""> <br><table border="0" style="width:100%"> <tr> <td valign="top">Bedrijfsnaam:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vbedrijfsnaam" id="vbedrijfsnaam" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">Naam en voorletters:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vnaamnbspennbspvoorletters" id="vnaamnbspennbspvoorletters" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">m/v:</td> <td valign="top"> <select name="vmv" > <option value="man">man</option> <option value="vrouw">vrouw</option> </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Functie:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vfunctie" id="vfunctie" style="" value="" /> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Adres:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vadres" id="vadres" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">Postcode:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vpostcode" id="vpostcode" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">Plaats:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vplaats" id="vplaats" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">Telefoon:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vtelefoon" id="vtelefoon" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top">Fax:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vfax" id="vfax" style="" value="" /> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Mobiele nummer:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vmobielenbspnummer" id="vmobielenbspnummer" style="" value="" /> </td> </tr> <tr> <td valign="top">E-mail:</td> <td valign="top"> <input type="text" class="inputtext" name="vemail" id="vemail" style="" value="" /> * </td> </tr> <tr> <td valign="top"></td> <td valign="top"> U kunt deelnemen aan de volgende workshops:<br /> 1. Analysetool Veiligheid Magazijnen (Jeroen v.d. Berg)<br /> 2. Het belang van Veilige Magazijnstellingen (Frans Hardus) <br /> 3. Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL) <br /> 4. Hoe (her)ontwerp ik een effici&euml;nt EN veilig Magazijn (Eric Hereijgers)<br /> 5. Wat kan 5S betekenen voor het magazijn? (duopresenatie: Henk Doze &amp; klantbedrijf) <br /> <br /> Wilt u hieronder s.v.p. uw eerste, tweede en derde voorkeur aangeven?</td> </tr> <tr> <td valign="top">Voorkeur 1:</td> <td valign="top"> <select name="voorkeur1" > <option value="Kies uw workshop…">Kies uw workshop…</option> <option value="Analysetool Veiligheid Magazijnen">Analysetool Veiligheid Magazijnen</option> <option value="Het belang van Veilige Magazijnstellingen">Het belang van Veilige Magazijnstellingen</option> <option value="Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)">Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)</option> <option value="Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn">Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn</option> <option value="Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?">Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?</option> </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Voorkeur 2:</td> <td valign="top"> <select name="voorkeur2" > <option value="Kies uw workshop…">Kies uw workshop…</option> <option value="Analysetool Veiligheid Magazijnen">Analysetool Veiligheid Magazijnen</option> <option value="Het belang van Veilige Magazijnstellingen">Het belang van Veilige Magazijnstellingen</option> <option value="Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)">Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)</option> <option value="Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn">Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn</option> <option value="Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?">Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?</option> </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Voorkeur 3:</td> <td valign="top"> <select name="voorkeur3" > <option value="Kies uw workshop…">Kies uw workshop…</option> <option value="Analysetool Veiligheid Magazijnen">Analysetool Veiligheid Magazijnen</option> <option value="Het belang van Veilige Magazijnstellingen">Het belang van Veilige Magazijnstellingen</option> <option value="Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)">Top 10 tips &amp; trics wat betreft veiligheid (VTL)</option> <option value="Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn">Hoe (her)ontwerp ik een efficient EN veilig Magazijn</option> <option value="Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?">Wat kan 5S betekenen voor het magazijn?</option> </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Betaling:</td> <td valign="top"> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio1" value="ik betaal 95 euro" /><label for="formRadio1">ik betaal 95 euro</label><br/> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio2" value="ik ben abonee van Logistiek Magazine en betaal daarom slechts 50 euro" /><label for="formRadio2">ik ben abonee van Logistiek Magazine en betaal daarom slechts 50 euro</label><br/> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio3" value="ik ben uitgenodigd door de BMWT en betaal daarom slechts 50 euro" /><label for="formRadio3">ik ben uitgenodigd door de BMWT en betaal daarom slechts 50 euro</label><br/> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio4" value="ik ben uitgenodigd door Randstad en betaal daarom slechts 50 euro" /><label for="formRadio4">ik ben uitgenodigd door Randstad en betaal daarom slechts 50 euro</label><br/> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio5" value="ik ben uitgenodigd door Logistiek Magazine en betaal daarom slechts 50 euro" /><label for="formRadio5">ik ben uitgenodigd door Logistiek Magazine en betaal daarom slechts 50 euro</label><br/> <input type="radio" name="vbetaling" id="formRadio6" value="ik ben uitgenodigd door VTL en betaal daarom slechts 50 euro" /><label for="formRadio6">ik ben uitgenodigd door VTL en betaal daarom slechts 50 euro</label><br/> </td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> <td> <input type="submit" name="submitbutton" id="submitbutton" value="Verzenden" class="button" onmouseover="this.className=’button button_over’;" onmouseout="this.className=’button’;" /> </td> </tr> </table> </form>

 
BMWT te Leidschendam organiseert deze dag. Voor vragen of wijzigingen:

070 – 301 01 03  of per e-mail: h.vanbezouw@bmwt.nl

Reageer op dit artikel